סדנת כנאפה

היישר אל המטבח הבלקני, דרך טורקיה והשווקים התוססים.

מאיפה הגיעה הכנאפה, איך מייצרים שערות קדאיף וטיפים להכנת מנת כנאפה טעימה ומשובחת גם בבית. 

המשתתפים לבושים סינרי שף מכינים כנאפה במחבת אישית חמה וטעימה.

משם עוברים לעמדת התוספות והפינוקים – יש את מי הסוכר, בוטנים, וגם שדרגנו במייפל, שוקולד, ושבבי קוקוס קלוי … יאמממי, לצד הכנאפה שתיה חמה וקלה, פשוט מושלם. 

לפרטים נוספים ומחירים לקבוצות כתבו לנו:

    תנו לנו לעזור לכם
    ליצור אירוע מושלם !